top of page
  • Facebook
  • YouTube Channel
  • Instagram

Radical - en klasse for sig 

Kommer i biografen 31/10/24

2h05min | USA/Mexico | 2023 I

Dramakomedie   

Tilladt for børn fra 11 år 

Trailer: Tilladt for alle  

Original Titel: Radical

Dansk Titel: Radical - en klasse for sig

Instruktør: Christopher Zalla 

Medvirkende: Eugenio Derbez, Daniel Haddad, Jenifer Trejo, Mía Fernanda Solís, Danilo Guardiola.

Baseret på en sand historie, der udspiller sig i en mexicansk grænseby, plaget af forsømmelse, korruption og vold, hvor en idealistisk lærer (Eugenio Derbez) forsøger en ny radikal metode for at bryde igennem elevernes apati og åbne for deres nysgerrighed, potentiale... og måske endda genialitet.

RADICAL - En klasse for sig I DK Trailer I Kommer i biografen
Play Video

EUGENIO DERBEZ - PRODUCER OG HOVEDROLLE

"RADICAL - EN KLASSE FOR SIG’ er en film, vi har lavet med meget hjerte. Det er en sand, meget rørende og fascinerende historie. Jeg er taknemmelig over for Sundance-festivalen og dens utrolige publikum for denne følelsesladede anerkendelse. Jeg er meget spændt på, at alle kan se denne historie på det store lærred”, udtaler Eugenio Derbez kendt fra den Oscar vindende film "Coda",  “How to Be a Latin Lover” og “Instructions Not Included”, den 5. mest succesfulde ikke-engelsksprogede film nogensinde i USA.

OM FILMEN

RADICAL - EN KLASSE FOR SIG er en lys og hjertevarm dramakomedie med bred appel.

Historien, der er baseret på virkelige begivenheder, fremhæver kraften i børns brillante sind, når en lærer giver dem mulighed for at tænke selv og med sin inspirerende charme formår filmen at vække håb for fremtiden..

Filmen har kraftfulde præstationer ledet af Eugenio Derbez, Daniel Haddad og Gilberto Barraza, og de unge nye talenter Jennifer Trejo, Mia Fernanda Solís og Danilo Guardiola. Filmen er skrevet og instrueret af Christopher Zalla og er baseret på artiklen "A Radical Way of Unleashing a Generation of Geniuses" skrevet af Joshua Davis til Wired-magasinet.

Publikumspriser

Den prisvindende film RADICAL - EN KLASSE FOR SIG modtog den maksimale anerkendelse fra publikum på Sundance Film Festivalen i 2023, idet den modtager prisen som Festivalens Favoritfilm ("Festival Favorite Award"). Den blev valgt som publikumsfavorit på festivalen blandt mere end 100 spillefilm og 64 deltagende kortfilm.

Og for nylig vandt filmen 2 priser på Malagas spanske filmfestival; Golden Biznaga prisen for bedste latinamerikanske film og Signis prisen for bedste film.

RADICAL - EN KLASSE FOR SIG får premiere i biograferne 7. november, 2024.

Sundance logo_Eng.png
Radical_stills_1920x1080_002.jpg
DA_Radical_FINAL_Keyart_Vertical.jpg
Radical_stills_1920x1080_007.jpg
Radical_stills_1920x1080_005.jpg

Materialebestilling: michael.sandager@rialto.dk

bottom of page